[:sq]Thirje për punime Konferenca e 8-të shkencore “Sfidat shkencore për zhvillim të qëndrueshëm”[:en]Call for Papers, 8th International Scientific Conference “Scientific Challenges for Sustainable Development” Struga, June 19th[:]

[:sq]Thirje për punime Konferenca e 8-të shkencore “Sfidat shkencore për zhvillim të qëndrueshëm” Strugë, 19 Qershor   Njoftime mbi konferencën dhe thirrja për punime shkencore:   Thirrje për punime 2021 (1)[:en]Call for Papers 8th International Scientific Conference “Scientific Challenges for Sustainable Development” Struga, June 19th   ConferenceRead More…