BURSA PËR STUDIME UNIVERSITARE NË SLLOVAKI

BURSA PËR STUDIME UNIVERSITARE NË SLLOVAKI VITI AKADEMIK 2021-2022 Në kuadër të bashkëpunimit dypalësh me Sllovakinë në fushën e arsimit, Qeveria e Sllovakisë ofron 2 (dy) bursa studimi universitare në nivelin bachelor dhe master për shtetas shqiptarë, të cilët dëshirojnë të studiojnë në institucionet shtetërore të arsimit të lartë të Republikës së Sllovakisë pëRead More…

BURSA STUDIMI NË INSTITUTIN QENDROR HINDI,

BURSA STUDIMI NË INSTITUTIN QENDROR HINDI, VITI AKADEMIK 2021-2022 Ambasada e Indisë me qendër në Rumani informon se janë hapur aplikimet për përfitimin e bursave për vitin akademik 2021-2022 në Institutin Qendror Hindi, i cili mbështetet nga Ministria për Zhvillimin e Burimeve Njerëzore e Indisë. Në këtë thirrje ftohen të aplikojnë të gjithë kandidatët potencialë nRead More…