[:sq]Bota zotohet “kurrë më” keqtrajtimit të popullit hebre[:]

[:sq]Bota zotohet “kurrë më” keqtrajtimit të popullit hebre Në fund të vitit të kaluar, më shumë se 30 universitete dhe ekipe sportive, si dhe këshilli i një qyteti, miratuan përkufizimin e punës për Antisemitizmin të Përcaktuar nga Aleanca Ndërkombëtare për Përkujtimin e Holokaustit (IHRA). Në muajin Dhjetor 2020, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (Shqipëri), Unioni SRead More…