njoftime Projekte

[:sq]Dita informuese e Projektit Bussines Club[:]

[:sq]Në kuadër të aktiviteteve të zhvilluara nga Projekti Klubet e Biznesit, u zhvillua dita informuese në formatin online me një axhendë të pasur me prezantime të objektivave dhe synimet e projektit, nën Programin Interreg IPA c/b për stabilizimin dhe mbështetjen e sipërmarrjes të të rinjve në zonën ndërkufitare Shqipëri- Greqi.
35 të rinj aplikues dhe jo aplikues ndoqën këtë event për 4 orë, me shembuj dhe guidë në standarte europiane. Informacione të nevojshme për ide biznesi u shpërndanë për të rinjtë për prezantimin e qartë të 25 propozimeve në plan lokal.
Të rinjtë u njohën edhe me kushtet mbështetëse që ofron UV në këndin e biznesit në bibliotekën qëndrore të UV nëpërmjet projektit BCs.

[:]