Aktivitete njoftime

[:sq]Ekspozita shëtitëse “Burrat për fuqizimin e grave”[:]

[:sq]Ekspozita shëtitëse “Burrat për fuqizimin e grave”

Në kuadër të 16 ditëve kundër dhunës në familje, më datë 11.12.2020,  në mjediset e Fakultetit të Shkencave Humane, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, u mbajt ekspozita “Burrat për fuqizimin e grave”.

Ekspozita u realizua falë bashkëpunimit me Qendrën Psiko-Sociale “Vatra”, Vlorë, shoqatën “Gruaja tek Gruaja”, Shkodër, dhe mbështetjen e Centro Informazione e Educazione allo Sviluppo (CIES Onlus) në Shqipëri.

[:]