Aktivitete njoftime

[:sq]Në kuadër të 25 vjetorit të anëtarësimit të Austrisë në BE[:]

[:sq]

Në kuadër të 25 vjetorit të anëtarësimit të Austrisë në BE, Ambasada Austriake në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, do te organizojnë një seminar online sipas agjendës bashkëlidhur, me pjesëmarrjen e shkëlqesisë së tij zoti Ambasador Dr. Christian Steiner si dhe Konsullit të nderit në Vlorë Prof. Arben Malaj.
Ky takim do të organizohet më datë 16.12.2020 ora 10:00 am online nëpërmjet platformës Gotomeeting.
Janë të ftuar të marrin pjesë në këtë takim staf dhe student të UV.
Për të ndjekur këtë takim mjafton të klikoni linkun si më poshtë:
Please join my meeting from your computer, tablet or smartphone.
https://global.gotomeeting.com/join/819350549  

[:]