Aktivitete njoftime Projekte

[:sq]Monitorim Projekti ALMARS[:]

[:sq]

📢Datë 11 Nëntor
Vendodhja: Universiteti i Vlorës “ Ismail Qemali”
Aktiviteti: Monitorim Projekti ALMARS
🎉U zhvillua monitorimi i projektit ALMARS, i mbështetur nga programi 🇪🇺Erasmus+ “Rritje Kapaciteti në AL”, titulluar “Capacity building for Blue Growth and curriculum development of Marine Fishery in Albania
” i përbërë nga 1️⃣0️⃣ Partner, me pjesëmarrjen në partneritet të #️⃣Universitetit të Vlorës “ Ismail Qemali”, #️⃣Universitit Bujqësor të Tiranës dhe #️Universitetit të Durrësit “Aleksandër Moisiu” ka për objekti kryesor: rritjen e industrisë së peshkimit detar në Shqipëri e cila do të arrihet përmes disa detyrave:
✅– Zhvillimi i një Diplome Master të ri Profesional në Peshkimin Detar
✅– Përmirësimi i bashkëpunimit midis aktorëve të Rritjes Blu, përmes zhvillimit të platformës së rrjeteve
✅– Përmirësimi i qendrave të trajnimit detar të cilat ofrojnë trajnim profesional për detarët që operojnë në anijet e peshkimit.
Methotologjia e monitorimit: e Miksuar, në terren dhe takim Verbal për ata që nuk munden t’i bashkohen.
#EUerasmusplus #BlueGrowth #curriculumdevelopment #MarineFishery #Albania #erasmusprogramme #CBHE Universiteti Ismailqemali Vlore @Universiteti Aleksander Moisiu Durres @Universiteti Bujqesor Institut

[:]