[:sq]Universiteti i Torinos shpall thirrjen e dytë për 2 (dy) vende të lira për profesorë[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos Universiteti i Torinos shpall thirrjen e dytë për 2 (dy) vende të lira për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2020/2021. Kjo thirrje nxit programet ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore. Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 18 Nëntor 2020, Read More…