njoftime

[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Njoftohen të gjithë studentët që kanë zgjedhur të studiojnë pranë Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, se procesi i aplikimit për përfitimin e bursës dhe përjashtimit nga tarifa e shkollimit, në bazë të VKM nr.39 dhe VKM nt.40 ,fillon që nga momenti i regjistrimit të studentit me paraqitjen e dokumentacionit provues të kritereve.[:]