[:sq]THIRRJE ASECU[:]

[:sq] ASECU shpall  thirrjen e Konferencës së 9-të Ndërkombëtare të Rinisë ASECU dhe Shkollës Verore me temë “Përmirësimi dhe menaxhimi i mjediseve ekonomike dhe biznesit: Sfidat për vendet e Evropës Jugore dhe Lindore dhe Rajonin e Detit të Zi” Shkolla verore dhe konferenca do të zhvillohen në  datat 14-16 shtator dhe përfshijnë: – mbi 50 prezantime të studentëve, 5 preRead More…