njoftime

[:sq]THIRRJE ASECU[:]

[:sq]

ASECU shpall  thirrjen e Konferencës së 9-të Ndërkombëtare të Rinisë ASECU dhe Shkollës Verore me temë “Përmirësimi dhe menaxhimi i mjediseve ekonomike dhe biznesit: Sfidat për vendet e Evropës Jugore dhe Lindore dhe Rajonin e Detit të Zi”

Shkolla verore dhe konferenca do të zhvillohen në  datat 14-16 shtator dhe përfshijnë:

– mbi 50 prezantime të studentëve, 5 prej të cilave do të zgjidhen për Çmimin Tsekouras për Ekonomistët e Rinj (http://asecu-youth.com/tsekouras-prize/)

– 12 leksione të profesorëve vizitorë.

Për t’u bashkuar me konferencën në internet, ju lutemi përdorni Platformën Google Hangout në linkun: https://meet.google.com/siy-jgfp-nbh

Nëse keni pyetje teknike, ju lutemi kontaktoni në: asecuyouth2020@eccf.ukim.edu.mk

Gjithashtu për paqartësi, mund të drejtoheni pranë Sektorin e Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë (international@univlora.edu.al) pranë Rektoratit, Kati i I-rë.

 

Official Agenda of 9th ASECU Youth Conference & Summer School September 2020, North Macedonia

 [:]