conference njoftime

[:sq] THIRRJE E HAPUR PËR KUMTESA[:]

[:sq]📣 THIRRJE E HAPUR PËR KUMTESA

🌎 Konferencë Ndërkombëtare
*“MËSIMI PËRGJATË JETËS NË EPOKËN DIGJITALE”*
🌀 03 -04 tetor 2020; Vlorë, Shqipëri.
〽️ Organizimi realizohet nën koordinimin e Institutit të Edukimit, Trashëgimisë dhe Turizmit (IETT), AIITC dhe IIIT në bashkëpunim me Qendrën për Studime të Avancuara (CAS) Sarajevë, Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë, Universitetin Kanadez të Teknologjisë (CIT) dhe Qendrën për Mirëkuptim Ndërkulturor ”Horizonti” në Mal të Zi.
🌐
https://www.facebook.com/2099716236762609/posts/3251801258220762/?d=n

📝 *Dërgoni abstraktet tuaja në:*
📧 info@iett.al
☎️ +355 67 605 8044[:]