[:sq]Thirrje për aplikim – “Ji një dritare hapur për botën”[:]

[:sq]                                       Thirrje për aplikim – “Ji një dritare hapur për botën”  Institucionet e BE-së shpallin iniciativën “Tako fqinjët e fqinjëve (Meet The Neighbors of the Neighbors)’’ të krijuar gjatë periudhës së mbylljes së detyruar të shkaktuar nga COVID-19. Kjo thirrje konsiston në aplikimin e të rinjve ngaRead More…

[:sq]Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet për Përgatitjen e Oficerit të Ri në Akademinë e Forcave të Armatosura[:]

[:sq]Qendra e Personel Rekrutimit, do të rekrutojë kandidatë për të ndjekur studimet për Përgatitjen e Oficerit të Ri në Akademinë e Forcave të Armatosura, për vitin akademik 2020 -2021, për 60  (gjashtëdhjetë) të drejta studimi, sipas specialiteteve ku arsimi universitar i përafrohet si vijon: Personel: (Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Fakulteti Juridik), Ndërlidhje Read More…