[:sq]Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA)[:]

[:sq]Thirrje për Ambasadorët e Rinj Europian (YEA) Shpallet thirrja e parë për Ambasadorët e Rinj Europian e cila është një fushatë e mediave sociale në të cilën pritet të gjenerohet një rrjet me 60 të rinj të cilët janë influencues në mesin e bashkëmoshatarëve të tyre dhe të etur për t’u angazhuar në veprime të diplomacisë publike në emër të BE-së. Rrjeti duke fillRead More…