njoftime

[:sq]Përfundon me sukses faza e parë e procesit të akreditimit të UV[:]

[:sq]Ne kuader te vlersimit periodik UV,  me 18 Maj 2020 ka mbyllur me sukses fazen e pare te procesit te vlersimit te brendshem institucional.

Grupi i Vlersimit, pas nje pune 4 mujore ka perfunduar raportin (shqip dhe anglisht), si dhe ka evidentuar me shume se 460 evidenca ne te dyja gjuhet, me qellim prezantimin e gjithe punes qe eshte bere nga organet drejtuese dhe gjithe pedagoget e UV, 4 vitet e fundit.

Procesi do te finalizohet periudhen e ardhshme me viziten e eksperteve te huaj ne terren, si dhe vendimin perfundimtar nga Bordi i Akreditimit.

UV do te vazhdoj te punoj forte qe te jete nje institucion elitar ne Arsimin e Larte duke u dhene mundesine studenteve te vet te vazhdojne te marrin sherbime sa me cilesore si dhe diploma te akredituara.

 

RVB Anglisht
RVB Shqip

 

[:]