[:sq]Kongresi i 3-të i studimeve Evropiane[:]

[:sq]Kongresi i 3-të i studimeve Evropiane Shoqata Polake e Studimeve Evropiane dhe Kryetari i Studimeve Evropiane të Universitetit të Wroclaw në Poloni organizojnë aktivitetin më të madh të studimeve europiane 2020 në Poloni. Tema kryesore e të gjitha seksioneve është ‘Ta shohim Evropën së bashku në kontekstin e ndryshimeve si të brendshme ashtu edhe në dritën e pozitës dRead More…

[:sq]Second Call for Papers ASECU[:]

[:sq]  We are pleased to announce the Second Call for Papers for the 1st International Conference on Economic and Business Trends Shaping the Future on the occasion of 70 years from foundation of the Faculty of Economics-Skopje with new deadline for abstract submission of 20th of May and new theme: Impact of the COVID-19 on the economy.   The conference will take place on Read More…

[:sq]Përfundon me sukses faza e parë e procesit të akreditimit të UV[:]

[:sq]Ne kuader te vlersimit periodik UV,  me 18 Maj 2020 ka mbyllur me sukses fazen e pare te procesit te vlersimit te brendshem institucional. Grupi i Vlersimit, pas nje pune 4 mujore ka perfunduar raportin (shqip dhe anglisht), si dhe ka evidentuar me shume se 460 evidenca ne te dyja gjuhet, me qellim prezantimin e gjithe punes qe eshte bere nga organet drejtuese dhe gjithe pedagoget e UV, 4Read More…