[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq] Thirrje nga Universiteti Torinos Universiteti i Torinos shpall thirrjen për 108 vende për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2020/2021. Kjo thirrje nxit programet ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore. Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 6 Maj 2020, ora 11.00 CEST (Koha QeRead More…