[:sq]Thirrje e jashtëzakonshme e Nismës së Evropës Qendrore[:]

[:sq] Në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë (MASR) është depozituar thirrja e jashtëzakonshme e Nismës së Evropës Qendrore (Central European Initiative, CEI). Duke patur parasysh vështirësitë që hasen, me situatën e paraqitur nga COVID-19, në arsim dhe në aktivitetet e punës në përgjithësi në rajonin e CEI dhe më gjerë, ku shkollat, universitetet dhe mjediset e tjeRead More…