[:sq] Qendër për Vizitorë në Kuvendin e Shqipërisë[:]

[:sq]Ju informojme  referuar ndërtimit të një Qendre për Vizitorë në Kuvendin e Shqipërisë, nga Instituti Demokratik Amerikan (NDI), përmes projektit të mbështetur nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, në mbështetje të parlamentit për edukim qytetar. Në kuadër të përgatitjeve, Kuvendi në bashkëpunim me NDI ka filluar një proces konsultimi në lRead More…