[:sq]THIRRJE[:]

[:sq]”Te nderuar studente dhe pedagoge te FSHP se Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu dhe Rektori i Universitetit të Mjekësisë, prof. Arben Gjata kanë bërë një thirrje publike për mjekët dhe infermierët dhe studentët e mjekësisë dhe infermierisë që duan të kontribuojnë në përballimin e situatës së COVIDRead More…