njoftime

[:sq]THIRRJE[:]

[:sq]”Te nderuar studente dhe pedagoge te FSHP se Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore.

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu dhe Rektori i Universitetit të Mjekësisë, prof. Arben Gjata kanë bërë një thirrje publike për mjekët dhe infermierët dhe studentët e mjekësisë dhe infermierisë që duan të kontribuojnë në përballimin e situatës së COVID-19, t’i bashkohen ekipeve mjekësore në terren. Duke shprehur solidaritetin tone me te gjithe ata qe kane nevoje ne keto momente te veshtira, besojme se dhe studentet dhe pedagoget e FSHP se UV, do te jene pjese e ketij aksioni te madh, historik dhe human.
Mbi bazen e vullnetarizmit dhe deshires per te kontribuar, jeni te lutur te lexoni THIRRJEN bashkelidhur, ne te cilen do te gjeni linkun ku mund te Apliko tani:

Apliko tani:

https://mjeke.shendetesia.gov.al/

http://infermierepershqiperine.al/

Thirrja e plote[:]