[:sq]Bursa Erasmus + për mësimdhënie në Universitetin Eötvös Loránd, Hungari[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Eötvös Loránd (Eötvös Loránd University) në Hungari.  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV) në bashkëpunim me Universitetin Eötvös Loránd, në Hungari në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafinRead More…

[:sq]Mundësi studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës[:]

[:sq]Informacion  për mundësi studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. https://mip-aadf.org/master/master/ Programi Master dhe Internship (MIP) është krijuar në vitin 2016 nga Fondacioni Shqiptaro–Amerikan për Zhvillim (AADF), për t’u ofruar profesionistëve të rinj dhe me potencial lidershipi, mundësi studimi në nivel Master në SHBA. AADF ka lidhur partneritet meRead More…

[:sq]Takim për shkembimin e eksperiencës dhe rasteve të suksesit mes UV-së  dhe projektit zviceran Aftësi për punë.[:]

[:sq]Sot, në datë 22/01/2020, në mjediset e Rektoratit,  Prof. Dr. Roland Zisi priti përfaqësues të Agjensisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim për një takim pune të rëndësishëm në kuadrin e aktiviteteve me qëllim shkembimin e eksperiencës dhe rasteve te suksesit mes UV dhe projektit Aftesi për punë. Ishin të pranishëm  Znj. Borana Barjami – Menaxhere e të nxënit pëRead More…