[:sq]Bursa Erasmus + për studentët në Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë.   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV), në bashkëpunim me Universitetin e Ishujve Baleare (University of the Balearic Islands) në Spanjë në kuadër të PrRead More…

[:sq]Programin e bursave specifike të Universitetit të Klagenfurtit.[:]

[:sq]Informacion lidhur me programin e bursave specifike të Universitetit të Klagenfurtit. Aplikimet për këtë program inovativ të bursave mund të dorëzohen deri më 1 Mars 2020. Aplikantë të të gjitha kombësive, që kanë përfunduar një diplomë bachelor në Shqipëri, e cila është relevante për programet e masterit në gjuhën angleze të përmendura në thirrje, mund të aplRead More…

Aktiviteti periodik “Dhuro Gjak” I ndërmarrë nga Fakultetit të Infermierisë

Në datën 29.01.2020 pranë FSHP në ambjentet e Laboratorit të Infermierisë u zhvillua aktiviteti vullnetar “Dhuroni gjak”. Ky aktivitet periodik u organizua në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar dega Vlore, Bankën e Gjakut pranë Spitalit Rajonal dhe studentë të Fakultetit të Infermierisë. Studentët e FSHP, me ndërgjegjësimin e plotë për tu bërë profesionistë të ardhshëm Read More…

[:sq]Bursa Erasmus + për mësimdhënie në Universitetin Eötvös Loránd, Hungari[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Eötvös Loránd (Eötvös Loránd University) në Hungari.  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV) në bashkëpunim me Universitetin Eötvös Loránd, në Hungari në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafinRead More…

[:sq]Mundësi studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës[:]

[:sq]Informacion  për mundësi studimi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. https://mip-aadf.org/master/master/ Programi Master dhe Internship (MIP) është krijuar në vitin 2016 nga Fondacioni Shqiptaro–Amerikan për Zhvillim (AADF), për t’u ofruar profesionistëve të rinj dhe me potencial lidershipi, mundësi studimi në nivel Master në SHBA. AADF ka lidhur partneritet meRead More…

[:sq]Takim për shkembimin e eksperiencës dhe rasteve të suksesit mes UV-së  dhe projektit zviceran Aftësi për punë.[:]

[:sq]Sot, në datë 22/01/2020, në mjediset e Rektoratit,  Prof. Dr. Roland Zisi priti përfaqësues të Agjensisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim për një takim pune të rëndësishëm në kuadrin e aktiviteteve me qëllim shkembimin e eksperiencës dhe rasteve te suksesit mes UV dhe projektit Aftesi për punë. Ishin të pranishëm  Znj. Borana Barjami – Menaxhere e të nxënit pëRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Politeknik të Timisoarës (Polytechnic University of Timisoara) në Rumani[:]

[:sq] Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Politeknik të Timisoarës (Polytechnic University of Timisoara) në Rumani Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë (UV) në bashkëpunim me universitetin Politeknik të Timisoarës në Rumani  në kuadër të Programit Erasmus+Read More…

Trajnimi mbi shkrimin e një projekt cilësor pranë Qendrës Kërkimore Shkencore në Fakultetin e Shëndetit Publik

Me kërkesë së Drejtueses së Qendrës Kërkimore Shkencore në Fakultetin e Shëndetit Publik për trajnimin dhe rritjen e kapacitetit të stafit të Qendrës mbi shkrimin e projekt propozimeve cilësore dhe aplikimin për fonde/grante kërkimore, Sektori i Marrëdhenieve me Jashtë dhe Projekteve (Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve) në UV-së organizoi në dt. Read More…

[:sq]Bursa Erasmus +, për personel për mësimdhënie pranë Universitetit Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Perëndimor të Timisoarës (West Timisoara University) në Rumani në kuadër të Programit EraRead More…