conference njoftime

[:sq]Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 7-të Shkencore – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2020”, 18 Prill 2020, Strugë,[:]

[:sq]Dear All,

International University of Struga, calls You to participate in the 7th Scientific Conference – “Scientific Challenges for Sustainable Development
SCfSD, 2020” which will be held on 18th of April 2020, in Struga, R.North Macedonia.

The deadline for abstract submission is 3 of April 2020.

Further details about deadlines, topics and abstract submission instructions You may find in the attached files.

We are looking forward to seeing You in Struga!

Best Regards,

Organizational Committee of SCfSD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Të nderuar,

Universiteti Nderkombëtar në Strugë, Ju bën thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 7-të Shkencore – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të
Qëndrueshëm – 2020”, e cila do të mbahet më 18 Prill 2020, në Strugë, R. Maqedonisë së Veriut.

Аfati p;rfundimtar i dorëzimit të abstrakteve është 3 Prill 2020.

Informata më të detajuara për afatet, temat dhe udhëzimet e dërgimit të abstraktit tuaj, mund t’i gjeni në dokumentin e bashkëngjitur.

Mirë u takofshim në Strugë!

Këshilli Organizativ

 

Call-for-papers-2020

Thirrje-për-punime-2020[:]