Njoftim

[:sq]   Datë 02.12.2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagogët dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, se ditën e Hënë, datë 02.12.2019, vijon sërish procesi mësimor, sipas Kalendarit Akademik të njoftuar qysh në fillim të vitit akademik. Suksese! Rektori Prof. Dr. ROLAND ZISI[:en]Datë 02. 12. 2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagoget dhe studentet e UniversiRead More…