njoftime

Njoftim

[:sq]

 

Datë 02.12.2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagogët dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, se ditën e Hënë, datë 02.12.2019, vijon sërish procesi mësimor, sipas Kalendarit Akademik të njoftuar qysh në fillim të vitit akademik.

Suksese!

Rektori
Prof. Dr. ROLAND ZISI[:en]Datë 02. 12. 2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagoget dhe studentet e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, se diten e hene, date 02. 12. 2019, vijon serish procesi mesimor, sipas Kalendarit Akademik te njoftuar qysh ne fillim te vitit akademik.

Suksese!
Rektori
Prof. Dr ROLAND ZISI[:]