njoftime

[:sq]Falenderim![:]

[:sq]

Falenderojmë studentët, ish studentët, personelin akademik, administrativ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, dhe të gjithë qytetarët Vlonjat që u solidarizuan me thirjen e këshillit studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në senatin akademik për të mbledhur ndihma për të prekurit nga tërmeti I datës 26 Nëntor.

Të gjithë së bashku në këto ditë të vështira.

Faleminderit!

[:]