njoftime

[:sq]Njoftim i rëndësishëm: Këshilli Studentor Ju Fton të jepni kontributin tuaj:[:]

[:sq]

Njoftim i rëndësishëm

Këshilli Studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në Senatin Akademik të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, ju bëjnë thirje të gjithë studentëve të Universitetit “Ismail Qemali” dhe qytetarëve vlonjat të ofrojnë ndihmën e tyre për të prekurit nga tërmeti, me çfare kanë mundësi, veshmbathje, batanije, ushqime e gjithçka tjetër.

Vendgrumbullimi do të bëhet ditën e nesërme, datë 28.11.2019, përpara godinës së rektoratit, godina A, prej orës 09.00 deri në orën 12.00.

Numër kontakti; +355 69 61 69 524

[:]