njoftime

[:sq]PEZULLIMIN E PROCESIT MËSIMOR NË 26 DHE 27 NËNTOR 2019[:]

[:sq]

NJOFTIM I RËNDËSISHËM

REKTORATI NJOFTON PËR PEZULLIMIN E PROCESIT MËSIMOR NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË, NË DATAT 26 DHE 27 NËNTOR 2019, DHE ZËVENDËSIMIN E TYRE NË DITËT NË VAZHDIM, PAS FESTAVE ZYRTARE.

[:]