[:sq]Njoftim i rëndësishëm: Këshilli Studentor Ju Fton të jepni kontributin tuaj:[:]

[:sq]Njoftim i rëndësishëm Këshilli Studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në Senatin Akademik të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, ju bëjnë thirje të gjithë studentëve të Universitetit “Ismail Qemali” dhe qytetarëve vlonjat të ofrojnë ndihmën e tyre për të prekurit nga tërmeti, me çfare kanë mundësi, veshmbathje, batanije, ushqime e gjithçka tjetër. VendRead More…