[:sq]Erasmus+ “Seminar Contact” me Ballkanin Perëndimor[:]

[:sq]Erasmus+ “Seminar Contact” me Ballkanin Perëndimor, u zhvillua në datat 24-25 Tetor, në Tiranë. Ky seminar mblodhi së bashku përfaqësues të zyrave të marrëdhënieve me jashtë/projekteve akademikë, prej rreth 200 institucionesh të Arsimit të Lartë nga 34 vende të Programit Erasmus+, si dhe nga vendet partnere të Ballkanit Perëndimor (Shqipëri, Bosnje Herzegovina, MaliRead More…

[:sq]Takim midis përfaqësuesve të Këshillave Studentorë dhe Përfaqësueses së studentëve në Bordin e Administrimit[:]

[:sq]Në orën 11.00 të datës 28.10.2019, në ambientet e Bibliotekës qëndrore të UV, u zhvillua një takim informues midis znj. Anjeza Shiko, përfaqësuese e studentëve në Bordin e Administrimit dhe përfaqësueseve të Këshillave Studentorë në nivel universiteti dhe fakultetesh të Universitetit “Ismail Qemali”. Në takim, i cili ishte i pari i këtij lloji dhe i realizuar menjRead More…