[:sq]Settimana della Lingua Italiana 2019[:]

[:sq] Il Dipartimento di Lingue Straniere (la Facoltà di Scienze Umane dell’UV) partecipa attivamente alla Settimana della Lingua Italiana nel mondo 2019, in stretta collaborazione con il Consolato Generale di Valona, ospitando le lezioni di docenti e ricercatori provenienti da più università europee. “L’Italiano sul palcoscenico”: in questo contesto anche le studentesse e gli stuRead More…

[:sq]Njoftimin për konkurim të hapur kontratë 1 vjeçare dega e Turizmit[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 85, datë 23.10.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1(një)  personel akademik, me kontratë 1 (një) vjeçare, për mbulimin e grup lëndëve të Turizmit, për vitin akademik 2019-2020, pranë Departamentit të Biznesit, Read More…

[:sq]Festohet 25 vjetori i Universitetit “ Ismail Qemali”[:]

[:sq]Në orën 10.30 të datës 23.10.2019, në ambientet e sallës “Rilindja” u zhvillua ceremonia e festimit solemn të 25 vjetorit të themelimit të universitetit “ Ismail Qemali”. Në ceremoni, përveç studentëve, pedagogëve, dhe punonjësve të UV, morën pjesë edhe shumë të ftuar nga komuniteti qytetar i Vlorës, Akademia e Shkencave, nga institucionet e pushtetit lokal dheRead More…