njoftim pune njoftim punesim

[:sq]Njoftimin për konkurim të hapur kontratë 1 vjeçare dega e Turizmit[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 85, datë 23.10.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:

1(një)  personel akademik, me kontratë 1 (një) vjeçare, për mbulimin e grup lëndëve të Turizmit, për vitin akademik 2019-2020, pranë Departamentit të Biznesit, Fakulteti i Ekonomisë.

 

Përshkrimi i vendit të punës

 

  • Mësimdhënie në grup lëndët e Turizmit
  • Mbështetje për nevojat e Departamentit dhe Fakultetit.

 

Njoftimi i plote[:]