njoftime Njoftime FSHT

[:sq]Konferenca e dytë ndërkombëtare për Kërkime të Reja dhe Përparime në Shkencën Kompjuterike dhe Teknologjinë e Informacionit NRA – CSIT 2019[:en]Second International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology NRA – CSIT 2019[:]

[:sq]

Konferenca e dytë ndërkombëtare për Kërkime të Reja dhe Përparime në Shkencën Kompjuterike dhe Teknologjinë e Informacionit KRP – SHKTI 2019

Të nderuar akademikë, studiues, shkencëtarë dhe teknologë, studiues dhe firma kërkimore, Ne jemi të lumtur t’ju ftojmë në Konferencën tonë të Dytë Ndërkombëtare për Kërkime të Reja dhe Përparime në Shkencën e Kompjuterike dhe Teknologjinë e Informacionit (KRP – SHKTI) e cila do të mbahet më 18-19 Tetor 2019 në Vlorë, Shqipëri.


Konferenca do të organizohet nga bashkëpunimi i Departamentit të Shkencave Kompjuterike, Fakultetit të Shkencave Teknike, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, Departamenti I Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore (FSHN) dhe Departamenti i Informatikës, FSHN, Universiteti i Tiranës dhe Universiteti “Aleksander Xhuvani” Elbasan.

https://univlora.edu.al/nracsit/[:en]

Second International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology NRA – CSIT 2019

Dear academics, researchers, scientists and technologists,scholars and research firms, We are glad to invite you in our Second International Conference on New Research and Advances on Computer Science and Information Technology (NRA – CSIT) which will be held on 18-19 October 2019 in Vlore, Albania.


The conference will be organized by the collaboration of Department of Computer Science, Faculty of Technical Sciences “Ismail Qemali” University of Vlore, Department of Informatics, Faculty of Natural Sciences FNS, University of Tirane and Department of Informatics, FNS, “Aleksander Xhuvani” University of Elbasan.

 

https://univlora.edu.al/nracsit/[:]