[:sq]A doni të merrni pjesë në punën e Parlamentit gjerman?[:]

[:sq]Bundestagu Gjerman ju fton së bashku me: Freie Universität Berlin, Humboldt-Universität Berlin, Technische Universität Berlin me Bursën Ndërkombëtare të Parlamentit (IPS) për pesë muaj në Berlin. IPS iu drejtohet të rejave dhe të rinjve me kualifikim të lartë dhe me interes politik, të cilët kanë vullnetin për t’u kthyer pas përfundimit të programit në atdhe, për tëRead More…

[:sq]Mathematical Study and Evaluation of Contaminant Factors in Port Facilities of the Republic of Albania[:]

[:sq][:sq]Mathematical Study and Evaluation of Contaminant Factors in Port Facilities of the Republic of Albania Xhevdet SPAHIU Disertacioni Xhevdet SPAHIU Autoreferati Xhevdet Spahiu OVERVIEW[:] If youare intending to use the newspaper for decorative purposes, then you will likely pick a more daring and different color scheme, because the results will likely additional hint be totally difRead More…