Lista e kandidatëve për anëtarë në Këshillin Studentor në nivel Fakulteti dhe Universiteti

  NJOFTIM KOMISIONI INSTITUCIONAL ZGJEDHOR I STUDENTËVE NË UV SHPALL   Lista e kandidatëve për anëtarë në Këshillin Studentor në nivel fakulteti dhe universiteti: Për Fakultetin e Ekonomisë në nivel Universiteti janë kandidatë: Romina Xhelaj Eraldo Shuli Kreshnik Hebeja Ariel Lamaj Për Fakultetin e Ekonomisë në nivel Fakulteti janë kandidatë: GladioRead More…