[:sq]AKTIVITETI I DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËVE[:en]INTERNATIONAL CHILDREN’S DAY ACTIVITY[:]

[:sq]Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, Fakulteti i Shëndetit nën kujdesin e Rektorit të Universitetit, Prof. Dr. Roland Zisi vazhdoi traditën e përvitshme duke organizuar një ditë ndryshe me fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Vlorë. Studentë të ciklit Bachelor, Master dhe pedagogë falën dhe morën shumë dashuri prej tyre duke organizuar lojra të ndryshme me ta.Read More…