[:sq]Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Marrëdhëniet shqiptaro-kineze: tradita, gjendja dhe perspektiva[:en]Call for Participation in the Conference Albania-China Relations: Past, Present and Future[:]

[:sq]Thirrje për pjesëmarrje  Marrëdhëniet shqiptaro-kineze: tradita, gjendja dhe perspektiva       Konferencë shkencore ndërkombëtare në 70-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kinës Tiranë-Vlorë, 10-13 tetor 2019 Universiteti i Vlorës Ismail Qemali, me bashkëpunimin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, të UniversitetRead More…