[:sq]Thirrje Universiteti Alpen-Adria Klagenfurt[:]

[:sq]Thirrje Universiteti Alpen-Adria Klagenfurt Universiteti Alpen-Adria Klagenfurt (Alpen-Adria-Universität Klagenfurt) në Austri, shpall një program të ri bursash në ciklin Bachelor dhe Master. Cdo vit akademik universiteti ofron 15 bursa ciklin Bachelor në varësi të kërkesës për specialistë në fushën e teknologjisë së informacionit ku 7 bursa do t’i jepen studentëve tRead More…