[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Roland Zisi, vlerësohet me diplomën “LAUREA HONORIS CAUSA”[:]

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Roland Zisi, vlerësohet me diplomën “LAUREA HONORIS CAUSA” Me Dekret Rektorial (Prot.RM/08b/2019) dhe propozim të Senatit Akademik të Universitetit “Sancti Cyrili” të Maltës, Duka i Madh dhe Princi i Urdhërit të Kalorësve të Maltës, njëherazi dhe Rektori i Universitetit “Sancti Cyrili” të Maltës, Prof. Alfred Josef BaRead More…