[:sq]Vendime te bordit për studentët që fitojnë bursa[:]

[:sq]1. Vendimi i Bordit te Administrimit per studentet qe perfitojne burse sipas VKM 784. Shkarko Vendim: Vendimi bordit dhe lista e studentëve që përfitojnë 2. Vendimi i Bordit per studentet qe perfitojne perjashtim nga tarifa e shkollimit sipas VKM 779. Shkarko Vendim: Vendim Nr# 3 dhe lista e studentëve që përfitojnë [:]Read More…

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 në Universitetin “Kirchliche Pädagogische Hochschule Wien/Krems”, Austri Universiteti i Vlorës  “Ismail Qemali”,  në bashkëpunim me Universitetin “Kirchliche Pädagogische Hochschule Wien/Krems”, Austri  në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1,Read More…