[:sq]SCfSD- Conference 2019[:]

[:sq]Thirrje për aplikime me punime shkencore në Konferencën e 6-të Ndërkombetare me temë “Sfidat Shkencore për një zhvillim të qëndrueshëm 2019” Në datat 3  dhe 4 Maj 2019,  organizuar Nga konsorciumi   i partnerëve Universiteti Ismail Qemali Vlore, Albania Universiteti Ndërkombetar i Strugës, Macedonia Universiteti Alkesander Xhuvani Elbasan, Albania Read More…