[:sq]Program bursash post-doktoral në TUBITAK[:]

[:sq]Këshilli i Kërkimit Shkencore dhe Teknologjike i Turqisë (TUBITAK) ka shpallur nje program bursash post-doktoral. Ky program, i titulluar “International Fellowship for Outstanding Researchers”, targeton hulumtuesit me kualifikime të larta që kanë përvojë ndërkombëtare dhe synon t’i inkurajojë ata që të zhvillojnë hulumtimet e tyre në një institucion udhëheqës akademik, indusRead More…