[:sq]Bursa për Programin Global UGRAD 2019-2020 nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës[:]

[:sq]Bursa për Programin Global UGRAD 2019-2020 nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës  Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit i Shtetit. i cili jep bursa për studentë të nivelit universitar në 55 vende të botës. Studentët caktohen në kolegje dhe universitete në të gjithë Amerikën, ku marrin pjesë në një semestër të nivelit parauniversitar pa diRead More…

[:sq]Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019[:]

[:sq]Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake për Vitin Akademik 2018-2019 Hapet thirrja për dhënien e Bursave të Studimit që ofrohen nga Ambasada Austriake në Shqipëri nëpërmjet Ministrisë Austriake të Shkencës dhe Hulumtimit për vitin akademik 2018-2019. Këto bursa ofrohen për studentë, të diplomuar dhe kërkues në fusha të ndryshRead More…