njoftime Njoftime FSHH

[:sq]Figura e Skënderbeut ndër vite, ҫështje diskutimi për albanologët[:]

[:sq]Viti 2018 është një vit i rëndësishëm përkujtimor për Skënderbeun, Heroin Kombëtar të shqiptarëve, i shpallur edhe nga qeveria shqiptare si Viti i Skënderbeut. Në këtë kuadër, duke
qenë se epoka e Skënderbeut dhe figura e tij zënë vend të posaҫëm në studimet albanologjike, Fakulteti i Shkencave Humane, Departameni i Gjuhës dhe Letërsisë, në bashkëpunim me
Departamentin e Edukimit në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, do të organizojnë një konferencë shkencore ndërkombëtare, e cila do t’i kushtohet në veҫanti kësaj figure shumë
dimensionale të kombit shqiptar me temë:

“Figura e Skënderbeut ndër vite, ҫështje diskutimi për albanologët”

Shkarko thirrjen e plotë[:]