[:sq]ICTEA 8, 2018, Kërkim Akademik me Qëllimin për nje Zhvillim të Qëndrueshem në nje Prespektive Mesdhetare[:en]ICTEA 8, 2018, Academic Research for Sustainable Development Goals in a Mediterranean Perspective[:]

[:sq]   6,7 dhe 8 Dhjetor, 2018 Universiteti “Sancti Cyrilli” – A.D. 1669 Malta Të nderuar kolegë, Thirrja e 8-të ICTEA, KONFERENCA NDËRKOMBËTARE MULTIDISIPLINORE 2018. Dëshirojmë t’ju ftojmë që te merrni pjesë në këtë event që do të mbahet në Universitetin “Sancti Cyrilli” – A.D. 1669 Malta, 6,7 dhe 8 dhjetor, 2018.     ICTEA 8, 2018, Thirrja” [:Read More…