[:sq]THIRRJE PËR PUNIME SHKENCORE “THE HERITAGE”[:en]CALL FOR PAPERS-THE HERITAGE[:]

[:sq]Ju njoftojmë nga redaksia e revistës shkencore “The Heritage” – botim i UNS-së dhe Institutit për Evropianistike dhe Politikë ndërkombëtare (IPES-Institute of International Politics and European Studies), se ka filluar  procedura e grumbullimit të artikujve shkencor për numrin 19. Ky numër botohet në  Qershor  të vitit 2018. E veçanta e revistës tonë është se dallohemRead More…