[:sq]Vizitë e Rektorit të UV, Prof. Dr ROLAND ZISI në BFSU, Pekin dhe Universitetin e Yangzhout, Kinë[:]

[:sq]Vizitë e Rektorit të UV, Prof. Dr ROLAND ZISI  në BFSU, Pekin dhe Universitetin e Yangzhout, Kinë 25 – 31 maras 2018 Në datat 25-31 mars 2018, me ftesë të Ambasadës së Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, një delegacion arsimor shqiptar, i kryesuar nga Sekretari i Përgjithshëm i MASR z. Koli Bele, kreu një vizitë në Republikën Popullore të Kinës. DelegacionRead More…