[:sq]“Doctor Honoris Causa” Dr. Alfred Gusenbauer[:]

[:sq]Më datë 22.02.2018 Universiteti “ Ismail Qemali” Vlorë në mjediset e Sallës “Rilindja” dekoroi me titullin“Doctor Honoris Causa” Dr. Alfred Gusenbauer ish Kancelar Austriak. Ky nderim vjen në shenjë mirënjohje dhe falenderimi për mbështetjen e vazhdueshme dhe shumëdimensionale të Dr. Gusenbauer ndaj vendit tonë përgjatë rrugëtimit drejt Bashkimit Europian dhe për Read More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare, për vitin akademik 2017-2018 (semestri pranverë 2018) si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE TEKNIKE   DEPARTAMENTRead More…

[:sq]VKM Nr.112, datë 23.02.2018 Për përcaktimin e kritereve për fitimin e gradës shkencore “Doktor” dhe të standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë “Profesor i Asociuar” dhe “Profesor”[:en]VKM Nr.112, datë 23.02.2018[:]

[:sq][tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”VKM Nr.112, datë 23.02.2018″]  [/tab_item] [/tab][:en][tab] [divider] [divider] [divider]   [divider] [divider][divider] [/tab_item] [tab_item title=”VKM Nr.112, datë 23.02.2018 Për përcaktimin e kritereve për fitimin e gradës shkencoRead More…