Aktivitete njoftime Njoftime FE Njoftime FSHT

[:sq]Njoftim![:]

[:sq]Njoftim!


Njoftohen të gjithë pedagogët e fakultetitë Ekonomisë dhe Departamentit të Drejtësisë (FSHH), gjithashtu studentet e programeve të studimit master të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se nesër pranë sallës ”Rilindja” , në orën 10:00 organizohet  takim informues mbi platformën e bashkëpunimit shkencor për kërkuesit në Shqipëri COORP.
 

Qëllimi i COORP është të mbështesë komunitetin e kërkuesve në Shqipëri për të qenë më të suksesshëm në përthithjen e fondeve kërkimore dhe të zhvillojnë aktivitete kërkimore me cilësi.

 

Jeni të mirëpritur të merrni pjesë.

 

Ju faleminderit!

[:]